Roots Autoinkoop

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoinkoop.nl

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 25/06/2018 Een auto gekocht en laten keuren door dit bedrijf, nog geenmaand later problemen met de olie en werd gratis gemaakt , een top ervaring dus 8
  • 25/06/2018 Zeer goed 9
  • 25/06/2018 Onderhouden onze Volkswagen Sharan op vakkundige wijze met een klantgerichte benadering. 8
  • 25/06/2018 Klantvriendelijk team service is goed en komen de afspraken na en wordt goed advies gegeven 8
  • 25/06/2018 Vriendelijke mensen. We hebben duidelijk uitleg gekregen van de aangeschafte auto. 9
  • 25/06/2018 Betrouwbaar, degelijk en snelle service en ook klantvriendelijk. 9
  • 25/06/2018 Prima leverantie van auto en ook service-beurten en eventuele reparatie worden correct en goed uitgevoerd. Echt klantvriendelijk bezig. 9
  • 25/06/2018 Vriendelijk, behulpzaam, nette en correcte afhandeling. 9
  • 25/06/2018 Prima. Ik hoop veel plezier te hebben aan mijn auto. En natuurlijk hoop ik dat de service ook blijft als zich een mankement aan de auto voordoet binnen de garantietermijn. Maar gelukkig is dat nog niet gebeurd en hopelijk gaat dat ook niet gebeuren. 8
  • 25/06/2018 Goede service, vriendelijk en vakkundig personeel . Al jaren trouwe klant. 9
  • 25/06/2018 klantvriendelijkheid is voor ons erg belangrijk. vooral dan de wijze waarop je wordt aangesproken. daarom zijn we ook terug gekomen. voor nu is het een mooie auto en is het op een juiste wijze aan ons verkocht. geen klachten. 8
  • 25/06/2018 Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie, goede service. Alle punten die uit de aankoopkeuring kwamen waren op een goede manier bespreekbaar en zijn naar tevredenheid opgelost. 9
  • 25/06/2018 accuraat! 9
  • 25/06/2018 Goede service, neem tijd voor klant 9
  • 25/06/2018 Prima en dichtbij 6
  • 25/06/2018 Prima service,vriendelijke verkoper Betrouwbare en keurige afhandeling 9
  • 25/06/2018 Goede service en duidelijke informatie, vriendelijke hulp voor alles wat nodig is voor je auto. 10
  • 25/06/2018 Prima autobedrijf. Verkoper was zeer vriendelijk en wekte vertrouwen. 8
  • 25/06/2018 Roots is een uitstekend bedrijf, goede persoonlijke benadering en zeer duidelijk afspraken wanneer er bijvoorbeeld iets vervangen moet worden. Ik zou iedereen zeker aanbevelen om de auto door Roots te laten onderhouden, zelf heb ik even een overstap gemaakt omdat ik een nieuwe auto had die bij de "merk garage" in onderhoud was, maar toch weer overgestapt i.v.m. overname van het bedrijf waardoor je ineens bij een ander bedrijf wordt ondergebracht. Kortom heel tevreden over Roots en ik zal zeker niet meer overstappen. 9
  • 25/06/2018 prima. net bedrijf, geen fratsen, hebben me altijd goed geholpen ook (juist!) bij problemen die niet door de merkdealer werden opgepakt. 9
  • 25/06/2018 Heel positief 8
  • 25/06/2018 Goed 8
  • 25/06/2018 Nette en correcte afhandeling van de koop, zeer tevreden over de manier waarop. Bij ophalen auto werd voldoende tijd vrijgemaakt om alle vragen te beantwoorden en alles uit te leggen 9
  • 25/06/2018 super service en goed advies als de reparatie duurder uitvalt. er wordt ook gekeken naar de leeftijd van de auto en eventuele kosten die eraan zitten te komen. hierover krijg je een eerlijk advies. De medewerkers zijn kundig en niet te beroerd om een helpende hand uit te steken als je onverwachts met een klein dingetje langsrijd. 9
  • 24/06/2018 Een auto gekocht en laten keuren door dit bedrijf, nog geenmaand later problemen met de olie en werd gratis gemaakt , een top ervaring dus 8
Inkoopformulier

Vul uw kenteken in: