Roots Autoinkoop

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoinkoop.nl

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 07/08/2017 Correct geholpen, houden zich aan de afspraken. Duidelijke uitleg van de verrichten werkzaamheden. Vriendelijke uitstraling . 9
  • 31/07/2017 Positief, het duurde even voordat er een afspraak gemaakt kon worden, maar het probleem met de airco is (binnen garantie) naar tevredenheid opgelost 8
  • 25/07/2017 een goed bedrijf met prima service 8
  • 24/07/2017 Goede ervaring. Spontaan personeel. Staan altijd klaar voor je.Goede service. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Perfect. 10
  • 22/07/2017 Het is een gezellig, kleinschalig bedrijf waar service en klantgerichtheid met een hoofdletter geschreven worden. 9
  • 19/07/2017 Wij zijn erg tevreden met de afhandeling en de medewerkers zijn erg klantvriendelijk ook de afspraken worden goed nagekomen. 8
  • 18/07/2017 Bedrijf ziet er netjes uit. Goed en kundig geholpen door de verkoper. Gemaakte afspraken werden nagekomen. 8
  • 17/07/2017 Perfecte Service.Voelde gelijk al goed door vriendelijke en natuurlijke behandeling.Deze mensen nemen de tijd voor hun klanten en denken met ze mee.Goede en duidelijke uitleg over zowel de auto als over de randzaken. Ik ben zelden zo tevreden geweest 10
  • 17/07/2017 Ik heb Roots leren kennen als correct, flexibel, kundig en lokaal. Geen onnodige poespas, een 'vaag' probleem is kundig verholpen zonder dat ik meteen de hoofdprijs af hoefde te rekenen. 9
  • 12/07/2017 Via internet het bedrijf leren kennen. Een sprong in het diepe maar alle lof voor de medewerkers. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering alles zeer klantvriendelijk en correct verlopen. Een erg prettige bijkomstigheid is dat de medewerker contact met de klant heeft en zich aangemaakte afspraken houdt. Voor vertrek werden alle technische gegevens nog eens doorgesproken en konden wij met een goed gevoel huiswaarts. 10
  • 12/07/2017 Ze nemen hun verantwoordelijkheid . Zullen er alles aan doen om de klant tevreden te stellen. 9
  • 25/06/2017 Vriendelijk, deskundig, open en eerlijk, ronduit betrouwbaar. 8
  • 21/06/2017 Nog een echte "dorpsgarage" waar men verstand van zaken heeft, de monteurs nog weten wat sleutelen is en waar de klant voorop staat. 10
  • 20/06/2017 Inmiddels al zo 'n 14 jaar een tevreden klant bij garage roots. Duidelijke informatie en vriendelijk in de omgang. Ik verlaat altijd met een vrtrouwd gevoel de garage. 9
  • 14/06/2017 Al jarenlang, zeker 25, klant van Roots. Altijd een goede service gehad, professioneel en vriendelijk. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Nooit onnodige reparaties. Top. 10
  • 08/06/2017 Goede voorlichting,aardig personeel en een goede inruilprijs 10
  • 08/06/2017 Netjes en correct. Kan de auto op een voor mij passend tijdstip brengen en halen, onderhoud wordt netjes uitgevoerd en eventuele bijzonderheden worden netjes vooraf afgestemd. Prima koffie trouwens :) 9
  • 07/06/2017 zeer vriendelijke verkoper, die goede uitleg geeft, de verkoop wordt netjes afgehandeld ,en scherpe prijzen ,voor een eerlijke auto 10
  • 05/06/2017 Mijn ervaring is zeer positief. Hier werken zeer vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. De door mij gekochte Mercedes had na enige tijd een lekke band, geen discussie, band werd direct gerepareerd. Verder tot nu toe probleemloos en met veel plezier rijden. 9
  • 04/06/2017 Deze zeer leuke, klantvriendelijke garage ligt misschien een klein beetje verstopt in het groene pijnakker, maar heeft daar duidelijk geen nadeel van. Het op eerste gezicht zeer nette aanblik word bevestigd met een zeer vriendelijke behandeling. Waar ik persoonlijk veel moeite mee heb ik in autobranche, en waar de branche natuurlijk een klein beetje om bekend staat, is het niet helemaal eerlijk zijn. Dit gevoel, heb ik hier vanaf het begin af aan, totaal niet gehad. In tegendeel, kwam de betreffende persoon heel fijn over en heeft deze mij goed geholpen. De afspraken die erna gemaakt zijn, zijn volledig en totaal naar afspraak uitgevoerd. Heb daarom ook met alle plezier, hier een hele mooi auto gekocht, die tevens netjes en eerlijk was geprijsd. De hele garage Roots was voor mij onbekend, maar na drie a vier maanden zoeken en veel garage & autobedrijven te hebben bezocht, een aangename verrassing. 9
  • 29/05/2017 Aankoop van een 11 jaar oude Volvo V70. Naar het zich nu laat aanzien een mooi en goed onderhouden exemplaar. Verkoper stelt zich vriendelijk, behulpzaam en flexibel op; geen praatjes. Prijs van de auto voor een niet-merk dealer van redelijk niveau. Benieuwd naar de ervaringen in de toekomst. 9
  • 29/05/2017 Zeer klantvriendelijk, denken mee, snelle oplossing, prima service. 9
  • 29/05/2017 Heel fijn bedrijf. We zijn er goed geholpen en kregen een goede prijs terug voor onze inruil auto. Er werd een fijne en goede service verleent en de verkoper was heel vriendelijk. 10
  • 23/05/2017 Vriendelijk personeel, netjes en snel geholpen. Werd vooraf telefonisch akkoord gevraagd op het uitvoeren van de werkzaamheden en de daarbij behorende kosten. 8
  • 15/05/2017 Ervaringen prima. Voordeel is dat je altijd in contact staat met de monteur. Met hem is er altijd goed overleg. Je wordt altijd prettig en goed geholpen. 9
Inkoopformulier

Vul uw kenteken in: