Roots Autoinkoop

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoinkoop.nl

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 21/06/2017 Nog een echte "dorpsgarage" waar men verstand van zaken heeft, de monteurs nog weten wat sleutelen is en waar de klant voorop staat. 10
  • 20/06/2017 Inmiddels al zo 'n 14 jaar een tevreden klant bij garage roots. Duidelijke informatie en vriendelijk in de omgang. Ik verlaat altijd met een vrtrouwd gevoel de garage. 9
  • 14/06/2017 Al jarenlang, zeker 25, klant van Roots. Altijd een goede service gehad, professioneel en vriendelijk. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Nooit onnodige reparaties. Top. 10
  • 08/06/2017 Goede voorlichting,aardig personeel en een goede inruilprijs 10
  • 08/06/2017 Netjes en correct. Kan de auto op een voor mij passend tijdstip brengen en halen, onderhoud wordt netjes uitgevoerd en eventuele bijzonderheden worden netjes vooraf afgestemd. Prima koffie trouwens :) 9
  • 07/06/2017 zeer vriendelijke verkoper, die goede uitleg geeft, de verkoop wordt netjes afgehandeld ,en scherpe prijzen ,voor een eerlijke auto 10
  • 05/06/2017 Mijn ervaring is zeer positief. Hier werken zeer vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. De door mij gekochte Mercedes had na enige tijd een lekke band, geen discussie, band werd direct gerepareerd. Verder tot nu toe probleemloos en met veel plezier rijden. 9
  • 04/06/2017 Deze zeer leuke, klantvriendelijke garage ligt misschien een klein beetje verstopt in het groene pijnakker, maar heeft daar duidelijk geen nadeel van. Het op eerste gezicht zeer nette aanblik word bevestigd met een zeer vriendelijke behandeling. Waar ik persoonlijk veel moeite mee heb ik in autobranche, en waar de branche natuurlijk een klein beetje om bekend staat, is het niet helemaal eerlijk zijn. Dit gevoel, heb ik hier vanaf het begin af aan, totaal niet gehad. In tegendeel, kwam de betreffende persoon heel fijn over en heeft deze mij goed geholpen. De afspraken die erna gemaakt zijn, zijn volledig en totaal naar afspraak uitgevoerd. Heb daarom ook met alle plezier, hier een hele mooi auto gekocht, die tevens netjes en eerlijk was geprijsd. De hele garage Roots was voor mij onbekend, maar na drie a vier maanden zoeken en veel garage & autobedrijven te hebben bezocht, een aangename verrassing. 9
  • 29/05/2017 Aankoop van een 11 jaar oude Volvo V70. Naar het zich nu laat aanzien een mooi en goed onderhouden exemplaar. Verkoper stelt zich vriendelijk, behulpzaam en flexibel op; geen praatjes. Prijs van de auto voor een niet-merk dealer van redelijk niveau. Benieuwd naar de ervaringen in de toekomst. 9
  • 29/05/2017 Zeer klantvriendelijk, denken mee, snelle oplossing, prima service. 9
  • 29/05/2017 Heel fijn bedrijf. We zijn er goed geholpen en kregen een goede prijs terug voor onze inruil auto. Er werd een fijne en goede service verleent en de verkoper was heel vriendelijk. 10
  • 23/05/2017 Vriendelijk personeel, netjes en snel geholpen. Werd vooraf telefonisch akkoord gevraagd op het uitvoeren van de werkzaamheden en de daarbij behorende kosten. 8
  • 15/05/2017 Ervaringen prima. Voordeel is dat je altijd in contact staat met de monteur. Met hem is er altijd goed overleg. Je wordt altijd prettig en goed geholpen. 9
  • 15/05/2017 Zeer snelle en vakkundige service. 's Ochtends gebeld en zelfde dag probleem met lekkende motor nog verholpen. Ook prettig om gratis leenauto mee te krijgen terwijl je auto wordt gerepareerd. Goede uitleg over wat het probleem was en wat er is gerepareerd. Geeft mij vertrouwen bij de volgende beurt of reparatie. Ik zou Roots autoservice zeker aanbevelen. 10
  • 14/05/2017 Roots biedt uitgebreide service bij reparatie onderhoud voor alle merken tegen goede prijs/kwaliteits verhouding. De benadering is vriendelijk en altijd correct. 8
  • 09/05/2017 goed geholpen, goede keuze, goede behulpzame werknemers die luisteren naar de klant zijn wensen. ook de service is naderhand goed verholpen en nagekomen. 7
  • 09/05/2017 goed geholpen, goede keuze, goede behulpzame werknemers die luisteren naar de klant zijn wensen. ook de service is naderhand goed verholpen en nagekomen. 7
  • 07/05/2017 vriendelijk, vakkundig en heel persoonlijk 9
  • 06/05/2017 Prima service 10
  • 30/04/2017 Voor het eerst een occasion bij Roots gekocht en heb het indruk dat klantvriendelijkeheid hoog in het vaandel staat en dat het bedrijf langzaam aan het groeien is. De service is goed echter een opmerking dat in drukke tijden weinig manschappen zijn om klanten goed te bedienen. DIt is ook begrijpelijk voor een bedrijf als Roots. Voor mij gaat meer de kwaliteit die geleverd wordt en de zekerheid die geboden wordt. Ik als hobby rijder verander ieder jaar 2x van auto's en zal zeker nui ik Roots heb ontdekt eerst hun voorraad raadplegen voordat ik verder naar andere occacsionbedrijven langs zal gaag. 8
  • 30/04/2017 Prettig, goed ontvangst, nette afhandeling, vriendelijk personeel, 9
  • 30/04/2017 Voor het eerst een occasion bij Roots gekocht en heb het indruk dat klantvriendelijkeheid hoog in het vaandel staat en dat het bedrijf langzaam aan het groeien is. De service is goed echter een opmerking dat in drukke tijden weinig manschappen zijn om klanten goed te bedienen. DIt is ook begrijpelijk voor een bedrijf als Roots. Voor mij gaat meer de kwaliteit die geleverd wordt en de zekerheid die geboden wordt. Ik als hobby rijder verander ieder jaar 2x van auto's en zal zeker nui ik Roots heb ontdekt eerst hun voorraad raadplegen voordat ik verder naar andere occacsionbedrijven langs zal gaag. 8
  • 26/04/2017 Het was fijn zaken doen met Roots. Iedereen die daar werkt is klantvriendelijk. De auto werd keurig afgeleverd en de afspraken zijn nagekomen. Top! 10
  • 23/04/2017 Goed 8
  • 23/04/2017 's morgens gebeld i.v.m. accuproblemen. Zelfde vanmiddag nieuwe accu, dat is echt rijden als een zonnetje! Top! 10
Inkoopformulier

Vul uw kenteken in: