Roots Autoinkoop

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoinkoop.nl

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 06/12/2017 Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. De verkoopvoorraad staat er netjes bij. Proefrijden geen probleem. Realistische prijzen. 8
  • 04/12/2017 Hartelijke ontvangst, prima informatie en tot op heden goede service 8
  • 03/12/2017 Ik heb het gevoel dat ik goed ben geholpen en de mensen zijn vriendelijk. Hierdoor heb ik vertrouwen in dit bedrijf. 8
  • 29/11/2017 Vriendelijke en hulpvaardige mensen. Aangename service.Alleen vreemd dat de ruitenwissers weer vervangen moesten worden in November, terwijl dit ook in Februari al was gedaan. Naar mijn gevoel wordt hier te makkelijk over gedaan. 7
  • 25/11/2017 Vriendelijk, betrouwbaar en altijd goede service ervaren. 8
  • 22/11/2017 Goed. 8
  • 19/11/2017 Goede service, gemoedelijke sfeer. 8
  • 19/11/2017 Zeer positieve ervaring. Je voelt je klant. En ze hebben kennis van zaken en zijn te vertrouwen. 10
  • 18/11/2017 Ik heb vorige week mijn droomauto aangeschaft. Als vrouw alleen valt het niet mee om een beetje serieus behandeld te worden bij de gemiddelde auto dealer. Maar mijn ervaring bij Roots was een totaal andere. Ik had niet het idee dat me iets werd aangesmeerd ook werd de inruil van mij auto serieus bekeken. Toen ik aangaf nog ergens een andere auto te gaan bekijken werd me de auto niet alsnog opgedrongen. Na een week in de aangeschafte auto te hebben gereden na aanschaf waarbij ik bovenop hetgeen ik kocht ook winterbanden kreeg, met mooie wieldoppen, want je wil toch niet voor schut rijden zei de autoverkoper en daarnaast een verzekering voor een half jaar kreeg en de essentiële onderdelen ook nog kosteloos door hun werden vervangen ben ik dolgelukkig met mijn prachtige bolide en ben ik naar volle tevredenheid behandeld. 10
  • 12/11/2017 Erg goed geholpen bij het kiezen van een geschikte eerste auto! Eerlijk en transparant advies en geen verkoperspraat zoals ik heb ervaren bij de grote dealers. 8
  • 12/11/2017 Wij hebben onze auto hier gekocht en voor het onderhoud komen we er altijd terug. Ook tussendoor kun je er met vragen terecht. Ze zijn klantvriendelijk en eerlijk in hun communicatie over de werkzaamheden die verricht moeten worden, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook nooit verrassingen ten aanzien van de prijs. De reparaties / noodzakelijk onderhoud wordt dezelfde dag nog uitgevoerd. Ze denken mee of een reparatie op dit moment noodzakelijk is, of uitgesteld kan worden tot een volgende onderhoudsbeurt en wat eventuele consequenties dan zijn. Een leenauto is altijd gratis beschikbaar. Ik raad iedereen aan zijn/haar auto bij Roots Autoservice te brengen voor onderhoud. 9
  • 12/11/2017 Ben al jaren trouwe klant. Sympathieke en heel betrouwbare garage, ze denken goed mee met de klant.Uitstekende service. Topgarage! 10
  • 09/11/2017 Ik ben erg tevreden met de communicatie rn vindt de mensen van dit bedrijf erg vriendelijk. Eigenlijk zou mijn auto het weekend pas klaar zijn maar omdat dat niet goed uitkwam werd het niet later maar eerder. Top bedrijf! 10
  • 09/11/2017 Een keurig autobedrijf met prima service en dat afspraken nakomt. 10
  • 08/11/2017 Net autobedrijf ,vriendelijk personeel 10
  • 06/11/2017 Het personeel is vriendelijk en deskundig. Altijd gaat alles in overleg, je komt nooit voor verassingen te staan. Afspraken worden nagekomen en vooraf worden de eventuele kosten medegedeeld. Ook een leenfiets of leenauto kan regeld worden. We zijn al jaren zeer tevreden klanten van Roots autoservice. 10
  • 04/11/2017 Uitstekend geholpen; garantiegeval keurig afgehandeld. Hier kunnen diverse merkdealers nog wat van opsteken! 10
  • 01/11/2017 De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en denken altijd mee met een probleem. Er word door gezocht naar een oplossing tot de klant tevreden is. 10
  • 01/11/2017 Vriendelijk ,correct en betrouwbaar 9
  • 31/10/2017 Zijn al jaren klant bij Roots , naar volle tevredenheid . 9
  • 24/10/2017 Zeer goed 9
  • 22/10/2017 Zeer net en keurig bedrijf. De mensen nemen de tijd voor u. Zelf voor een proefrit en halen van de auto. Kunnen na sluitingstijd. Ik zeg top bedrijf. 9
  • 22/10/2017 Fijn bedrijf zonder poespas goede service. Monteurs staan altijd voor je klaar. Er is altijd koffie. 8
  • 22/10/2017 Mijn ervaringen zijn positief, ik wordt altijd vriendelijk geholpen 7
  • 19/10/2017 Gemoedelijk, fijn bedrijf . 10
Inkoopformulier

Vul uw kenteken in: