Roots Autoinkoop

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoinkoop.nl

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 11/02/2018 professioneel, deskundig en gastvrij 9
  • 07/02/2018 Neemt rustig de tijd, goede service, niet opdringerig 8
  • 07/02/2018 Bedrijf is netjes, auto's in goede staat en vriendelijke behandeling, ook tijdens de onderhandelingen. 8
  • 07/02/2018 Goed 8
  • 07/02/2018 De algemene ervaring met Roots autoservice is goed Een goede puntgave ocasion voor een prima prijs en een vriendelijke niet opdringerige verkoper 10
  • 06/02/2018 uitstekend, ik kom niet voor niets helemaal uit Utrecht! 9
  • 01/02/2018 Fijn bedrijf waar je op een rustige manier een keuze kan maken naar het zoeken van U droom auto. Goede uitstraling qua bedrijf en de verkoper hebben een rustig manier van verkopen. Afspraken komen ze goed na en uitleg over de historie van de auto`s is duidelijk. 9
  • 30/01/2018 Mijn ervaring is zeer goed. Snel en vriendelijk geholpen. 9
  • 28/01/2018 Ik kom hier al jaren. Het is fijn als de mensen je bij naam kennen. Voor het uitvoeren van de reparatie wordt altijd even teruggekoppeld wat er moet gebeuren en wat daarvan de kosten zijn. Op verzoek is een leenauto beschikbaar. 8
  • 23/01/2018 Zeer tevreden met de behandeling, zowel tijdens het bekijken, proefrit en de aftersales service. Wat kleine items opgegeven en deze lijken opgelost, kan nog niet alle items goed checken (ruitenwisser sleepte)maar lijkt te zijn opgelost. Vond het zeer prettig dat er niet "gepusched" werd, kon alles op mijn gemak bekijken. 9
  • 22/01/2018 Ik ben goed geholpen door de vriendelijke medewerkers. 9
  • 21/01/2018 Betrouwbaar service gericht tegen betaalbare prijs 8
  • 20/01/2018 Goed 8
  • 17/01/2018 Zeer nette en vriendelijk autobedrijf. Goeie service en afhandeling. 8
  • 17/01/2018 Prettig bedrijf om zaken mee te doen en zeer klantvriendelijk. Twee keer een auto gekocht en beide werden netjes afgeleverd. Als er na de aflevering zaken niet werken of kapot zijn worden deze problemen opgelost. En zo hoort het ook. Als je dan een afspraak maakt laten ze ook weten dat er vervangend vervoer beschikbaar is. Service! 9
  • 17/01/2018 Vriendelijke en eerlijk. Zo komen de mensen over. Aankoop proces soepel verlopen. Wij voelden ons hier op ons gemak. Niet de snelle verkoper die we wel eens vaker zijn tegengekomen. 10
  • 15/01/2018 Positief, betrouwbaar, netjes, leveren relatief veel service en checken alles na op verzoek. Denkt mee met klant. 9
  • 11/01/2018 Zeer goede service en vriendelijk personeel 9
  • 10/01/2018 Goede service. Er wordt gebeld met informatie over de verwachte kosten en alle werkzaamheden worden zorgvuldig en proffesioneel gedaan. 8
  • 28/12/2017 Perfecte service 10
  • 27/12/2017 Uitstekende ervaring. Altijd vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Afhandeling koop en evt. inruil van auto tot in de puntjes verzorgd. Ik kom hier al jaren en zal dat in de toekomst ook blijven doen. 10
  • 26/12/2017 Ik word daar al vele tientallen jaren uiterst correct geholpen. 9
  • 25/12/2017 goed, positief 8
  • 23/12/2017 Goed en betrouwbaar. Ik ken het bedrijf al jaren en ik weet dat ik niet "beduveld" word. De medewerkers zijn altijd duidelijk en denken mee. Ook de service is goed (als er eens wat is). Prima dus! 9
  • 21/12/2017 Klantvriendelijk, snel en betrouwbaar 9
Inkoopformulier

Vul uw kenteken in: